شب نشینی حماسی از جنس جنگ رمضان در موکب «پرچمداران رسانه» اثرگذاری بالای استرس و اضطراب ناشی از جنگ در کیفیت روابط خانوادگی با قرآن زیسته‌ام | روایتی از زندگی قرآنی چند دهه طیبه مقرب‌الهی بازگشت مسئولانه بانوان تیم ملی فوتبال؛ نمادی از پایبندی به ارزش‌های ملی و اسلامی سهم ۴۷ درصدی مرگ و میر زنان ناشی از بیماری قلبی ارائه بیش از ۱۱۴ هزار جلسه مشاوره و خدمات حرفه‌ای به مردم در جنگ اخیر پادکست| رهبر شهید: مادر بودن افتخار بزرگی است راه اندازی اولین نمایشگاه عکس خیابانی میدان داری حماسی بانوان مشهد | استقبال مردم از آثار عکاسان شهرآرا از مونیخ تا مشهد به عشق خدمت؛ سرگذشت پرفراز و نشیب خانم دکتر ایرانی - اتریشی تن‌پوشی از معماری | روایتی از کارآفرینی یک زن از جنس هویت ایرانی زندگی روی ریل خلاقیت | درباره مهارتی کلیدی برای زندگی فرزندانمان در آینده معرفی الزامات مراقبت از کودکان مبتلا به سرطان در شرایط جنگ ازدواج‌های فامیلی، عامل اصلی افزایش میزان بیماری‌های نادر| غربالگری، پس از ازدواج هم ضروری است
سرخط خبرها
رشد و توسعه همه‌جانبه ورزش بانوان پس از انقلاب اسلامی| کرسی‌های بین‌المللی بانوان از ۱۵ به ۱۱۱ مورد افزایش یافته است

رشد و توسعه همه‌جانبه ورزش بانوان پس از انقلاب اسلامی| کرسی‌های بین‌المللی بانوان از ۱۵ به ۱۱۱ مورد افزایش یافته است

  • کد خبر: ۳۹۰۵۴۰
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
مقایسه شاخص‌ها به‌روشنی نشان می‌دهد که ورزش پس از انقلاب اسلامی از یک ساختار محدود، نخبه‌گرا و کم‌اثر، به منظومه‌ای فراگیر با پوشش ملی، حضور روستایی، مشارکت میلیونی و نقش‌آفرینی بین‌المللی بدل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنچه امروز از ورزش ایران مشاهده می‌شود، نه حاصل رشد طبیعی و تدریجی، بلکه نتیجه یک تغییر بنیادین در نگرش حاکمیتی به مقوله ورزش به‌عنوان ابزار توسعه، عدالت و قدرت نرم است. مقایسه شاخص‌ها به‌روشنی نشان می‌دهد که ورزش پس از انقلاب اسلامی از یک ساختار محدود، نخبه‌گرا و کم‌اثر، به منظومه‌ای فراگیر با پوشش ملی، حضور روستایی، مشارکت میلیونی و نقش‌آفرینی بین‌المللی بدل شده است. گسترش زیرساخت‌ها، تقویت نهاد‌های تخصصی، توجه به ورزش بانوان و پارالمپیکی و تثبیت جایگاه ایران در مجامع جهانی، همگی بیانگر آن است که ورزش در جمهوری اسلامی ایران دیگر یک حوزه فرعی نیست، بلکه بخشی از راهبرد کلان کشور برای سرمایه اجتماعی، هویت ملی و تعامل فعال با جهان به شمار می‌آید.

ورزش بانوان؛ از حذف تاریخی تا تثبیت جهانی

رشد و توسعه همه‌جانبه ورزش بانوان پس از انقلاب اسلامی، یکی از عمیق‌ترین تحولات ساختاری ورزش کشور است، تحولی که با ایجاد ساختار‌های ویژه بانوان در قالب معاونت، مدیریت و نایب‌رئیس در وزارت ورزش و جوانان، کمیته‌های ملی، فدراسیون‌ها، انجمن‌ها و هیأت‌ها نهادینه شد.

فعالیت ورزش زنان در ۵۲ فدراسیون و هفت انجمن مستقل، افزایش تعداد مربیان زن از ۳۲ نفر در سال ۱۳۵۷ به ۲۸۱ هزار و ۱۸۰ نفر و داوران زن از ۱۰ نفر به ۱۴۹ هزار و ۷۰ نفر تا نیمه نخست ۱۴۰۴، نشان‌دهنده شکل‌گیری بدنه عظیم انسانی و تخصصی در ورزش بانوان است.

افزایش کرسی‌های بین‌المللی بانوان از ۱۵ به ۱۱۱ مورد و نخستین حضور‌های تاریخی در المپیک، پارالمپیک، بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی با ده‌ها مدال طلا، نقره و برنز، ثابت می‌کند که ورزش بانوان ایران از مرحله اثبات وجود عبور کرده و به سطح رقابت پایدار جهانی رسیده است.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.